Identitet 3

identitet-80-maskerad

6 svar till “Identitet 3

  1. …eller ”En skägglös höjdhoppares transformation till marathonlöpare”. Snyggt. Hoppas jag kan åldras lika vackert!

  2. Analysen stämmer nog bra på jumper, ty åtminstone benens aktivitet har utvecklats från höjdhopp via cykling och forvandring till långdistanslöpning, medan snitsarens utveckling från matematikstudent till bloggare är brokigare. Epitetet ”skägglös” är dubbelt adekvat, eftersom ynglingen på den översta bilden visserligen ägde en rakapparat, men knappast behövde använda den och fjunen på den andra bilden är nog månadsgamla…

  3. Gillar bild nr 2 bäst. Och nr 6!

  4. Långt hår men inget skägg får alltså högst betyg. Uppskattningen av det välansade, silvervita håret och skägget, tolkar vi däremot som att bernard vill vara snäll?. Låt oss gissa att bernard tycker sämst om nummer 4, av traktens ohängda ungdom på den tiden kallad ”Jesus”?

  5. Jag upptäckte just att du är exakt 12 dagar äldre än snabbfarsan. Märkligt sammanträffande, januari 1946 måste ha varit i löparens tecken.

  6. Ja, såväl stjärnor som far din som mer normala löpare som jumper tycks ha sett dagens ljus i början av det år, då för övrigt också Anders Gärderud och Kjell-Erik Ståhl föddes. De senares födelsemånader är oss dock inte bekanta.

    Vi noterar också med tillfredsställelse att vår kupp på facebook, där vi uttnyttjade den stackars Vilgot för att locka läsare till snitsarens blogg, åtminstone har givit ett par knapptryck hit. Eftersom Karin varit här många gånger förr i bloggens ungdom, behöver hon inte hälsas ”välkommen till dårhuset”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s