Vilgot vinkar vidare

Nedanstående kopierade sida ur ”facebook” har vi fått oss tillskickad av någon okänd aktör på internet. Tydligen har han eller hon eller någon annan, som det heter, ”reggat” vår vän Vilgot Varulv på sagda kontaktforum.  Att Vilgot själv varit i stånd att ta detta steg förefaller osannolikt, och någon glädje tycks han inte heller haft av företaget, ty några vänner har han inte fått trots flera löften om motsatsen. Hur Vilgot någonsin mer ska kunna tro på människorna, förstår vi inte. 

5 svar till “Vilgot vinkar vidare

 1. Stackars Vilgot. Risken är ju att han börjar tvivla, inte bara på människorna utan på sin egen existens. Dessutom är det långt till nästa fullmåne.

 2. Vilgot har numer två vänner, båda med ett synnerligen bekant efternamn. Börjar på A. Och en vänförfrågan.

 3. Till skillnad från många på denna blogg, icke minst den åldrade snitsaren, finns Vilgot i alla fall på bild och om Oliver Stures tidigare hypotes om denne varulvs originella matvanor, är det möjligt att han frigjort sig från inflytandet av månens faser och kan leva ett mindre stressigt liv än hans sorgliga öde annars skulle tvingat honom till.

  Om bureborns glada nyhet skulle visa sig riktig, kan Vilgot måhända se hösten an med tillförsikt och snitsaren slipper ha dåligt samvete för att likt doktor Frankenstein ha skapat ett olyckligt liv.

 4. Strålande nyheter, eller så hallucinerar jag av jetlaggen från mina transatlantiska utflykter.

  Och tack för finbesök. Jag blev jätteglad ❤

 5. Välkommen tillbaka!
  Finbesök? Om du menar den soliga höstmorgon, när jumper. Tildo och snitsaren gick och åhörde ”Sex olika sätt att tala engelska”, så är det vi som ska tacka. Snitsaren fann hela föreställningen mycket spännande >7, trots att han som väntat inte förstod mycket av dina molekyler. Jumpers rasben tyckte dock att tre timmar utan paus var ”jobbigare än SUM”, medan Tildo undrar varför dom hade målat på valnötterna som du visade på väggen. Pommacen tyckte vi alla tre om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s