Extrapolation

 

 

Extrapolerad månadsstatistik

10 svar till “Extrapolation

 1. Jamen skriv nåt då! 🙂

 2. Skriv nåt själv, Fredrika! Samla ihop ett gäng av dina vänner och sätt lite fart på den här tråkiga bloggen.

 3. Det är inte utan att jag tycker att Fredrika har en poäng i sin uppmaning. Man kan undra vad som är orsak och verkan i inläggets dystra prognos. Dör snitsaren för att besöken uteblir, eller uteblir besöken för att snitsaren dör?

  Som gammal trogen läsare av snitsarens blogg undrar jag också hur snitsaren kan hemfalla åt sådan populism, att han sneglar på tittarsiffror.

 4. Snitsaren ber om följande förtydligande:

  Dessvärre har snitsaren inte full kontroll över sin egen blogg, varför inlägg ibland publiceras utan hans vetskap. Vem som hackat sig in och så insinuant förutspått hans snara död, vet inte snitsaren, även om han har sina misstankar. Den okände marodören borde för övrigt läsa den bok om statistik, som åtminsone förr ingick ämnets kurslitteratur (Huff: ”How to lie with statistics”). I själva verket planar besöksfrekvensen ut kring 20-30 dagliga besökare. Detta minimum är oberoende av det senaste inläggets aktualitet, vilket några av de sökmotortermer, som det senaste dygnet lett till snitsaren, vittnar om:

  rekord höjdhopp dykstil 1
  förbjudna spjut 1
  rysk gammal music 1
  mamma kinesiska tecken 1
  skador i akilles 1
  varifrån härstammar ordet ”pyjamas”? 1
  bondekantaten text -grönskar 1
  lejon på kinesiska 2
  zimbabwes flagga hur ser den ut 1
  död i kinesiskt tecken 1
  kinesiska tecken för hata 1
  höjdhopp volt 1
  ragnar lundberg 1
  tvål historia 1

  Någon har även velat ha sidan ”Historia” översatt till spanska, varvid bloggens titel blir ”Posteriormente, el tío Steffen” och snitsaren får det vackra namnet ”Él Snits”.

  Naturligtvis har besöksfrekvensen på bloggen sitt intresse, men bara som kuriosum. Den dag snitsaren börjar snegla åt läsarnas smak, är det dags för honom att lägga ner sin verksamhet. Läsarnas gunst är guld värd, men inget att förvänta sig, än mindre eftersträva eller spekulera i. Signaturen Anonym behöver alltså inte oroa sig.

  Inte heller Fredrika behöver bekymra sig över snitsarens tystnad. Enligt den tillförordnade administratorn kommer inom kort en mycket lång intervju med snitsaren i anledning av den kalla vind, som i sommar blåst genom Snitsarbo. Som villkor för sitt fortsatta arbete har den tillförordnade administratorn krävt ett klarläggande kring de existensiella frågorna och våra ifrågasatta liv i bloggosfären. Möjligen berörs även det spännande ämnet ”bloggetik”. Stanna intonerad.

 5. Jag är helt övertygad om att ryktet om El snits död är mökta överdrivet. Det digra innehållet på bloggens sidor kommer garanterat att hålla statistiken över nollstecket blott och bart med hjälp av google. Därmed inte sagt att jag inte ivrigt inväntar den utlovade intervjun!

 6. Sökmotortermerna, som leder till snitsarens blogg är helt visst många, men det tycks som om de haft en tendens att tråka till sig. Inte så mycket rena vansinnigheter finns längre att skratta åt. Snitsaren har dock kunnat glädja sig åt att några faktiskt velat veta något både om Jurij Stepanov och hans tidigare olycksbroder Nikolaj Kovtun. Så har snitsaren ändå inte levat förgäves.

  När det gäller den utlovade intervjun, som sväller över alla bräddar (obs ”ä”), är jag (jumper) tveksam till om den har så vidare mycket allmänintresse. I varje fall är det ingen risk att snitsaren behöver anklagas för inställsamhet.

 7. Kan knappt bärga mig tills den där extremt efterlängtade intervjun publiceras…. Hur länge skall jag behöva vänta?

 8. För att Benet inte ska spricka, kommer den utlovade intervjun att publiceras, så snart snitsaren läst igenom och godkänt den. Han är noga med att jag inte skrivit, att han sagt mer, än han kan stå för.

  Att förväntningarna på detta enkla samtal två kufar emellan kunnat nå sådana omotiverade höjder, kan tillskrivas snitsarens långa tystnad, men till skillnad från Roy Andersson, kommer snitsaren inte att överösas med lovord vid sin återkomst, vilket dock inte bekymrar honom.

 9. Jag har väl inga vänner Tildo.

  Bekymrad är jag inte heller. Jag vill bara ha roligt!

 10. Inga vänner? Du har ju meeeeeeej !

  (Men om du vill ha roligt har du nog kommit till fel blogg. Snitsaren är astråkig!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s